Historical archive

UN Economic and Social Commission for Western Asia (ESCWA)

Historical archive

Published under: Bondevik's 2nd Government

Publisher: Ministry of the Environment

Det regionale møtet for FNs økonomiske og sosiale kommisjon for vest-Asia (ESCWA) åpnet i Kairo 19. oktober 2003. Møtet er et viktig ledd i forberedelsene til CSD 12 som skal fokusere på status for gjennomføring ("review") og omfatte utveksling av regionale erfaringer, presentasjon av gode eksempler, kapasitetsbygging og partnerskap. (22.10.03)

UN Economic and Social Commission for Western Asia (ESCWA)

Regional Implementation Meeting in Preparation for CSD-12
Cairo, Egypt 19 - 21 oktober, 2003

Det regionale møtet for FNs økonomiske og sosiale kommisjon for vest-Asia (ESCWA) åpnet i Kairo 19. oktober 2003. Møtet er et viktig ledd i forberedelsene til CSD 12 som skal fokusere på status for gjennomføring ("review") og omfatte utveksling av regionale erfaringer, presentasjon av gode eksempler, kapasitetsbygging og partnerskap.

Under CSD 11 ble det slått fast at FNs regionale kommisjoner skulle få en styrket rolle i forhold til gjennomføring av Agenda 21 (1992), resultatene fra UNGASS (1997) og handlingsplanen fra Johannesburg (2002). Resultatene fra de regionale møtene vil sammen med generalsekretærens rapport være viktige innspill for gjennomgangen på CSD 12.

Bilder og referat fra møtet kan du lese mer om her:
http://www.iisd.ca/linkages/csd/rim/escwa/