Historisk arkiv

Invitasjon til møte om kraftsituasjonen i Midt-Norge

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Olje- og energidepartementet

Regjeringen prioriterer arbeidet med å bedre kraftsituasjonen i Midt-Norge svært høyt. 21. januar inviterer olje- og energiminister Åslaug Haga til et møte i Trøndelag der temaet er kraftsituasjonen i regionen.

Regjeringen prioriterer arbeidet med å bedre kraftsituasjonen i Midt-Norge svært høyt. 21. januar inviterer olje- og energiminister Åslaug Haga til et møte i Trøndelag der temaet er kraftsituasjonen i regionen. På møtet vil NVE, Statnett og Enova informere om sitt arbeid i Midt-Norge. Representanter for lokale myndigheter og aktører inviteres til å delta på møtet og til å komme med innspill til olje- og energiministeren.

Representanter for lokale myndigheter og aktører inviteres til å delta på møtet og til å komme med innspill til Olje- og energiministeren. Noen organer og aktører vil også bli gitt mulighet til å holde forberedte innlegg. Også pressen er velkomne til å delta på møtet som observatører. Olje- og energiministeren vil være tilgjengelig for pressen i etterkant av møtet.

Møtet vil holdes på Rica Hell i Stjørdal fra kl. 9.30. For nærmere informasjon om hotellet gå inn på www.rica.no og velg Rica Hell.

Påmelding sendes til mn@oed.dep.no innen onsdag 16.01.08. I tillegg til navn må det oppgis hvem en representerer. Påmeldingen er i orden når den er bekreftet fra Olje- og energidepartementet.

Foreløpig program:

09.30 Kaffe og registrering
10.15 Innledning/åpning ved olje- og energiministeren
10.45 Tiltak i Midt-Norge v/Statnett
11.15 Om NVEs arbeid v/NVE
11.35 Satsingen på ny fornybar energi v/Enova 

12-13 Lunsj

13.00 Forberedte innlegg fra aktuelle aktører
14.00 Innlegg fra salen til olje- og energiministeren
15.00 Oppsummering ved olje- og energiministeren