Flere saker fra departementet
Søket ditt gav 5 treff.
Sorter: Dato Beste treff Skriv inn søkeord for å sortere på beste treff
-
Matsvinn er redusert med ti prosent
08.12.2021 Nyhet Klima- og miljødepartementet, Barne- og familiedepartementet, Helse- og omsorgsdepartementet, Landbruks- og matdepartementet, Nærings- og fiskeridepartementetRegjeringen har sammen med matbransjen et mål om å halvere matsvinnet i Norge innen 2030. Resultatene så langt viser at det kastes om lag ti prosent mindre mat enn i 2015.
-
Bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn: Hovedrapport 2020
08.12.2021 Rapport Klima- og miljødepartementet, Barne- og familiedepartementet, Helse- og omsorgsdepartementet, Landbruks- og matdepartementet, Nærings- og fiskeridepartementetUnder bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn er det satt et hovedmål om å redusere matsvinnet i Norge med 50 prosent innen 2030.
-
Presseinvitasjon: Matsvinn-konferanse med tre statsråder
07.12.2021 Nyhet Klima- og miljødepartementet, Barne- og familiedepartementet, Landbruks- og matdepartementetKlima- og miljøminister Espen Barth Eide, landbruks- og matminister Sandra Borch, barne- og familieminister Kjersti Toppe og hele matbransjen legger fram de første resultatene fra bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn onsdag 8. desember.
-
Meld. St. 25 (2018–2019) - Framtidas forbrukar – grøn, smart og digital
07.06.2019 Melding til Stortinget Barne- og familiedepartementetGode forbrukarrettar er avgjerande for ein tillitsbasert marknadsøkonomi. Meldinga legg rammene for ein framtidsretta forbrukarpolitikk. Tiltak for å styrkje forbrukarane si stilling på område med særlege utfordringar blir omtalte. Det blir lagt
-
Nasjonal handlingsplan for bedre kosthold (2017–2021)
07.03.2017 Plan/strategi Helse- og omsorgsdepartementet, Barne- og familiedepartementet, Justis- og beredskapsdepartementet, Klima- og miljødepartementet, Kunnskapsdepartementet, Landbruks- og matdepartementet, Nærings- og fiskeridepartementetTiltakene i handlingsplanen skal bidra til sunt kosthold og måltidsglede for å fremme helse og forebygge kostholdsrelaterte sykdommer. For å få til endringer i kostholdet, er det nødvendig med innsats på tvers av sektorene og samarbeid mellom