Historisk arkiv

Nye medarbeidere i BFD-INFO

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik I

Utgiver: Barne- og familiedepartementet

Pressemelding - Priv. til red.

Nr. 98014
Dato: 3. mars 1998

Nye medarbeidere i BFD-Info

Informasjonssekretariatet i Barne- og familiedepartementet har fått to nye rådgivere.

Siv Ellen Omland (31) er ansatt som informasjonsrådgiver etter Terje Solheim, som har gått over til Statens Tobakksskaderåd.

Omland er Cand.polit med statsvitenskap hovedfag, og med tilleggsfag medier & massekommunikasjon og sammenlignende politikk. Hun har bred bagrunn fra aktiv journalistikk, bl. i NTB, Dagbladet, Vårt Land, Fædrelandsvennen og Aftenposten.

Siv Ellen Omland vil i første rekke delta i BFDs løpende håndtering av henvendelser fra media, og i informasjonsfaglig rådgivning og tilrettelegging for BFDs ledelse.

Lillebil Irene Ramm (34) er ansatt i vikariat som informasjonsrådgiver. Hun vil vikariere for Atle Vetti, som går inn i ett års engasjement i Den norske Lægeforening.

Ramm har sosiologisk embetseksamen. Hun har bred erfaring i aktiv journalistikk, bl.a. fra Ny Tid og omfattende frilansvirksomhet, som tidsskiftredaktør og fra forlags-, tolk- og oversettervirksomhet.

Irene Ramm vil i første rekke ha ansvar for BFDs magasin FAMILIA.

Informasjonssekretariatet i BFD består i tillegg av informasjonssjef Torstein Rudi, informasjonskonsulent Inger Skoglund og informasjonsassistent May Liz Konterud.

Med hilsen

Informasjonssekretariatet - BFD

Lagt inn 4. mars 1998 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen