Historisk arkiv

Waage fortsetter som barneombud

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik I

Utgiver: Barne- og familiedepartementet

Det er i dag avgjort i statsråd at Trond Waage fortsetter som barneombud for en ny periode. Det var seks søkere til stillingen.

Pressemelding

Nr.: 000020
Dato: 28.02.00

Waage fortsetter som barneombud

Det ble i statsråd i dag klart at Trond Waage fortsetter som barneombud for en ny periode på 4 år. Det høres helt fortreffelig ut, sier statsråd VSH i en kommentar.

Det ble i statsråd i dag klart at Trond Waage fortsetter som barneombud for en ny periode på 4 år. Det høres helt fortreffelig ut, sier statsråd VSH i en kommentar. Det ble i statsråd i dag klart at Trond Waage fortsetter som barneombud for en ny periode på 4 år. Det høres helt fortreffelig ut, sier statsråd VSH i en kommentar. Det ble i statsråd i dag klart at Trond Waage fortsetter som barneombud for en ny periode på 4 år. Det høres helt fortreffelig ut, sier statsråd VSH i en kommentar.
Bilde: 102494 Fil: bfdbilder/01/01/t2986008.jpg
Det ble i statsråd i dag klart at Trond Waage fortsetter som barneombud for en ny periode på 4 år. Det høres helt fortreffelig ut, sier statsråd VSH i en kommentar. Det ble i statsråd i dag klart at Trond Waage fortsetter som barneombud for en ny periode på 4 år. Det høres helt fortreffelig ut, sier statsråd VSH i en kommentar. Dette står det så mye om i Nettavisen! Se linkintHoveddellinkpunktliste.

Tabell 1

lgmku

nkfdpjs

fnngvkmf

nmckle

fjhj

nvkølsajuygf

jgh

vnløzfkdf

hjf

Det ble i statsråd i dag klart at Trond Waage fortsetter som barneombud for en ny periode på 4 år. Det høres helt fortreffelig ut, sier statsråd VSH i en kommentar. Det ble i statsråd i dag klart at Trond Waage fortsetter som barneombud for en ny periode på 4 år. Det høres helt fortreffelig ut, sier statsråd VSH i en kommentar.

link Punktliste:

  • veasdfe
  • chnjlidaf
  • fvdasvc
  • fdasffe

Dette er bare en tulleliste:

  1. ndhif
  2. gbdvrt
  3. ger
  4. grsvygte
  5. gdvw