Historisk arkiv

Ny politisk rådgiver i Forsvarsdepartementet

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik I

Utgiver: Forsvarsdepartementet

Pressemelding

Nr. 022/99
Dato: 6. april 1999

Ny politisk rådgiver i Forsvarsdepartementet

Trine Radmann (30) tiltrådte 1. april som politisk rådgiver i Forsvarsdepartementet. Radmann kommer fra stillingen som informasjonssjef i Norges Juristforbund og har politisk bakgrunn fra blant annet ulike verv i Venstre og Unge Venstre.

Radmann har blant annet mellomfag i statsvitenskap og sosialpsykologi og har studert det amerikanske politiske system og den amerikanske konstitusjon, samt fransk ved Georgia College.

Hun var nestleder i Oslo Venstre fra 1996 til 1997 og har vært nestleder i nominasjonskomitèen i Oslo Venstre siden 1998. Fra 1991 til 1994 var Radmann leder av Norges Venstrekvinnelag, medlem av sentral- og landsstyret i Venstre og Unge Venstre, samt nestleder i Unge Venstre. Hun har tidligere sittet i Malvik kommunestyre.

Stillingen som informasjonssjef i Norges Juristforbund har hun innehatt siden 1997. Tidligere har hun blant annet vært informasjonskonsulent i NRK, informasjonsleder i Europabevegelsen, journalist/freelance journalist og organisasjonssekretær i Unge Venstre og Europeisk Ungdom.

Lagt inn 7. april 1999 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen