Historisk arkiv

Rapport om konkurransetilhøva for flyselskapa blir overlevert Finansdepartementet

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik I

Utgiver: Finansdepartementet

Pressemelding

Nr.: 69/99
Dato: 30.9.1999

Til redaksjonen

Rapport om konkurransetilhøva for flyselskapa blir overlevert Finansdepartementet

Arbeidsgruppa som har vurdert konkurransetilhøva i luftfartsnæringa overleverer sin rapport til Finansdepartementet fredag 1. oktober.

Leiar i gruppa, avdelingsdirektør Morten Berg frå Konkurransetilsynet overleverer rapporten til statssekretær Endre Skjørestad klokka 13.30 på møterom 301 i Finansdepartementet, Akersgt. 40. Gruppas leiar og statssekretær Skjørestad vil orientere pressa på rom 301 etter overleveringa.

Arbeidsgruppa ble, etter vedtak i Stortinget og seinare vedtak i Regjeringa, oppnemnt av Finansdepartementet i juni. Gruppa har hatt medlemmer frå Konkurransetilsynet, Norges Handelshøyskole, Finansdepartementet, Miljøverndepartementet, Nærings- og handelsdepartementet og Samferdselsdepartementet. Flyselskapa har og vore representert.

Mandatet har vært å vurdere kva norske skatte- og avgiftsregler og andre reguleringar har å seie for konkurransevilkåra til selskaper som hovedsakeleg driv i Noreg i forhold til selskaper som har større del av verksemda internasjonalt. I tråd med mandatet la gruppa fram sine førebels vurderingar midt i august.


Kontaktperson:
Anne-Sissel Skånvik, tel. 22 24 41 09/mobil 913 22 811

Lagt inn 30. september 1999 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen