Historisk arkiv

Rundskriv F-005-98

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik I

Utgiver: Kirke-, utdannings- og forskningsdepartementet

Tillegg til rundskriv F-133-97 om retningslinjer for vurdering i kroppsøving (12.01.98)

Rundskriv F-005-98

Saksnr. 97/10691

12.01.1998

Dette rundskriv er et tillegg til rundskriv F-133-97

Fylkeskommuner Fylkeskommunale videregående skoler Private videregående skoler Statlige videregående skoler Styret for de samiske videregående skoler Samisk utdanningsråd Høgskolene og universitetene Private høgskoler Elevorganisasjonene Lærerorganisasjonene Næringslivets Hovedorganisasjon Landsorganisasjonen i Norge Kommunenes Sentralforbund Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund Den norske forleggerforeningen Rådet for fagopplæring i arbeidslivet Statens Utdanningskontorer Nasjonalt Læremiddelsenter Samordna opptak

Tillegg til rundskriv F-133-97 om retningslinjer for vurdering i kroppsøving

Etter punkt 4 i rundskriv F-133-97 om retningslinjer for vurdering i kroppsøving er det ikke anledning til å gå opp til eksamen i kroppsøving som privatist for å forbedre allerede oppnådd bestått karakter.

På grunn av tidligere informasjon som kan tolkes dithen at elever kunne forbedre karakter i kroppsøving, skal det som unntaksordning være adgang til å forbedre bestått karakter i kroppsøving ved eksamen våren 1998. Forbedringsprivatister må prøves både i den praktiske og i den teoretiske delen av kroppsøvingsfaget. De som har hatt fritak for den praktiske delen av faget, prøves bare i den teoretiske delen.

Departementet minner om at fylkeskommunene har anledning til å fastsette egne oppmeldingsfrister for privatister.

Med hilsen

Ole Briseid e.f.
ekspedisjonssjef
Tone Loge
underdirektør
Lagt inn 20. april 1999 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen