Historisk arkiv

Nye utdanningsdirektører i Telemark, Vest-Agder og Østfold

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik I

Utgiver: Kirke-, utdannings- og forskningsdepartementet

Nye utdanningsdirektører i Telemark, Vest-Agder og Østfold

Pressemelding

Nr. 083-98
Dato 18. august 1998

Nye utdanningsdirektører i Telemark, Vest-Agder og Østfold

Kirke, utdannings- og forskningsdepartementet har ansatt nye utdanningsdirektører ved Statens utdanningskontor i Telemark, Vest-Agder og Østfold.

Jostein Osnes (56) er ansatt som utdanningsdirektør ved Statens utdanningskontor i Telemark. Osnes er i dag direktør for Stiftelsen Harmonien i Bergen. Han har tidligere bl. a. vært leder for Avdeling for praktisk-pedagogisk studium ved Universitetet i Tromsø. Han har vært rektor ved daværende Stord lærerhøgskole, og presidiesekretær ved Nordisk Råds presidiesekretariat i Stockholm. Han har lærerprøven og pedagogisk embetseksamen. Osnes etterfølger Thorbjørn Omholt som nå er pensjonist.

Bjørn Monstad (49) er ansatt som utdanningsdirektør ved Statens utdanningskontor i Vest-Agder. Monstad er nå rektor ved Gimle videregående skole i Kristiansand.

Han har erfaring fra undervisning i grunnskolen og fra høyere utdanning innenfor ulike studietilbud. Han har bl. a. vært valgt rektor ved daværende Kristiansand lærehøgskole.

Han er cand. paed og etterfølger Toralf Tveiten som nå er pensjonist.

Ragnhild Stai Amundsen (57) er ansatt som utdanningsdirektør ved Statens utdanningskontor i Østfold. Stai Amundsen har siden 1996 vært direktør i Østfold fylkeskommune med ansvar for nærings- og kulturavdelingen. Tidligere har hun vært lektor i videregående skole, og har hatt flere lederstillinger, bl.a. som fylkesskolesjef i Østfold fylkeskommune. Hun er cand. philol. og etterfølger Ivar Bjørndal som nå er pensjonist.

Lagt inn 19. august 1998 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen