Historisk arkiv

Brosjyren ”Samferdselsdepartementet og underliggende etater og virksomheter”

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik I

Utgiver: Samferdselsdepartementet

Pressemelding

Nr. 64/1999
Dato: 26. mai 1999

Brosjyren ”Samferdselsdepartementet og underliggende etater og virksomheter”

Hvilke oppgaver har Samferdselsdepartementet? Hvordan er departementet organisert? Hvor i departementet blir de forskjellige typer saker behandlet? Hvilke nøkkelopplysninger og -tall finnes om etater og virksomheter som er underlagt Samferdselsdepartementet?

Svarene på disse og andre spørsmål finner du i den nye utgaven av brosjyren ”Samferdselsdepartementet og underliggende etater og virksomheter”. Brosjyren gir oversikt over departementets organisering, oppgaver og ansvarsområder, med nærmere opplysninger om de enkelte avdelingers og seksjoners arbeidsområder. Den inneholder også en del nøkkeltall og opplysninger om organisering og oppgaver for Samferdselsdepartementets underliggende etater og virksomheter.

Brosjyren foreligger i utgaver på norsk og engelsk. Den er gratis og kan skaffes ved henvendelse til: Informasjonskontoret, Samferdselsdepartementet, Boks 8010 Dep, 0030 Oslo, telefon 22 24 81 96, telefaks 22 24 95 71, e-post: arnold.andersen@sd.dep.telemax.no

En Internett-versjon av brosjyren, i norsk og engelsk utgave, finner du i ODIN-basen med adresse: linkdoc028005-990126#docodin.dep.no/sd/publ/presentasjon3/. I denne elektroniske versjonen er det også lagt inn ”lenker” til underliggende etaters og virksomheters hjemmesider.

Lagt inn 26. mai 1999 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen