Historisk arkiv

Samferdselsminister Dag Jostein Fjærvoll åpner ”Nasjonalt seminar om trafikksikkerhet på veg”

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik I

Utgiver: Samferdselsdepartementet

Pressemelding

Nr. 67/99
Dato:07.06.99

Samferdselsminister Dag Jostein Fjærvoll åpner ”Nasjonalt seminar om trafikksikkerhet på veg”

”Trafikksikkerhet på veg – og utfordringer i arbeidet med Nasjonal transportplan 2002-2011” er emnet for samferdselsminister Dag Jostein Fjærvolls åpningsforedrag ved et seminar tirsdag 8. juni. Samferdselsdepartementet er arrangør av seminaret, som er et ledd i departementets arbeid med trafikksikkerhet i Nasjonal transportplan 2002-2011. Planen vil bli lagt fram våren 2000, i form av en stortingsmelding.

- Et effektivt arbeid for trafikksikkerhet krever samarbeid fra berørte myndigheter, brukergrupper og interesseorganisasjoner. Dette er bakgrunnen for at jeg nå har invitert representanter fra disse gruppene til å gi sine innspill til arbeidet med Nasjonal transportplan, opplyser samferdselsminister Fjærvoll.

Ved seminaret blir det ellers innlegg ved representanter fra Justisdepartementet, Kirke-, utdannings- og forskningsdepartementet, Trygg Trafikk, Vegdirektoratet og Transportøkonomisk institutt. I tillegg vil representanter for kommunene Harstad, Haugesund og Bergen innlede om ”Utfordringer i trafikksikkerhetsarbeidet – sett fra kommunene”.

Lagt inn 7. juni 1999 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen