Historisk arkiv

Statsministerens program

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik I

Utgiver: Statsministerens kontor

Pressemelding
PRIV. TIL RED.:

Nr.145/1998
Dato 16. oktober 1998

Statsministerens program

  • Mandag 19. oktober kl. 19.30 er statsministeren vert for en regjeringsmiddag for Guatemalas president, Alvaro Arzú, på Akershus slott. Det er fotomulighet i borggården idet gjestene ankommer fra kl. 19.00. En fotopool bestående av NTB, Scanfoto og NRK/Dagsrevyen eller TV2-Nyhetene, har i tillegg mulighet til å fotografere idet gjestene går til bords like etter kl. 19.30, samt under talene.
  • Tirsdag 20. oktober kl. 10.30 tar statsministeren imot Guatemalas president, Alvaro Arzú, til samtaler på Statsministerens kontor. Det er fotomulighet. Etter samtalen, ca. kl. 11.20 er de to tilgjengelige for pressefolk samme sted. Kl. 13.30 er statsministeren blant gjestene under kongens lunsj for president Arzú, på Det kongelige slott. Kl. 16.00 avduker statsministeren en byste av tidligere statsråd og sentralbanksjef Gunnar Jahn, ved Norges Bank hovedkontor på Bankplassen i Oslo. Kl. 18.00 deltar statsministeren i et næringspolitisk møte hos Hadelandsprodukter A/S på Jaren i Oppland. Kl. 20.00 taler han på regionfest på Granvang på Gran, i regi av Hadeland Kristelig Folkeparti.
  • Onsdag 21. oktober kl. 13.00 har statsministeren pressetreff med representanter for redaksjonene i Stortingets presselosje, på Statsministerens kontor. Det inviteres 1 reporter og 1 fotograf fra hver redaksjon i losjen, samt 1 ekstra kommentator fra de redaksjonene presselosjens styre utpeker. Kl. 15.30 tar statsministeren imot Polens utenriksminister, Bronislaw Geremek, til samtale på Statsministerens kontor. Det er fotomulighet.
  • Torsdag 22. oktober kl. 10.00 åpner statsministeren en nordisk regionalpolitisk konferanse på Grand Hotell i Oslo, i regi av Arbeids- og administrasjonsdepartementet.
Lagt inn 19 oktober 1998 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen