Historisk arkiv

Statsministerens program

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik I

Utgiver: Statsministerens kontor

Pressemelding - Priv. til red.

Nr.: 152/1999
Dato: 29. oktober 1999

Statsministerens program

Søndag kveld 31. oktober tar statsministeren imot Israels statsminister Ehud Barak og Leah Rabin på Gardermoen flystasjon (militær). Det er fotomulighet for akkreditert presse. For detaljer viser vi til Utenriksdepartementets pressekontors totale presseprogram for president Bill Clintons statsbesøk og Minnemarkeringen for statsminister Yitzhak Rabin. Pressekontakter under Clinton-besøket og Rabin-markeringen er statssekretær Gunnar Husan – telefon 91 12 12 16, og informasjonssjef Øivind Østang – telefon 91 34 64 70.

Mandag morgen 1. november tar statsministeren imot president Bill Clinton på Gardermoen flystasjon (militær). Det er fotomulighet for akkreditert presse. For detaljer i dette viser vi til UDs pressekontors totale presseprogram for Clinton-besøket og Rabin-markeringen.

Mandag kl. 10.00 deltar statsministeren under kong Harald Vs offisielle mottagelse for president Clinton, på Slottsplassen. Kl. 11.00 tar statsministeren imot presidenten til politiske samtaler på Statsministerens kontor. Det er poolfotomuligheter for akkreditert presse utenfor bygningen og på Statsministerens kontor. Etter møtets slutt, ca. kl. 11.50, er de to tilgjengelige for en større pool av akkreditert presse i lobbyen i 1. etasje i høyblokken. For detaljer i dette viser vi til UDs totale presseprogram for Clinton-besøket og Rabin-markeringen.

Mandag kl. 12.15. er statsministeren blant gjestene under kong Haralds lunsj for president Clinton, på Slottet.

Mandag ettermiddag har statsministeren samtaler med blant andre president Yasser Arafat og statsminister Vladimir Putin, på Grand Hotell. Det er fotomulighet og tilgjengelighet for akkreditert presse. Eksakte opplysninger om tidspunkt er ikke klare i skrivende stund.

Mandag kl. 19.30 er statsministeren blant gjestene under kongens og dronningens middag i anledning Rabin-markeringen, på Slottet.

Tirsdag 2. november om formiddagen har statsministeren samtaler med blant andre president Martti Ahtisaari, EUs representant Javier Solana og statsråd Shimon Peres, på Grand Hotell. Det er fotomulighet og tilgjengelighet for akkreditert presse. Eksakte opplysninger om tidspunkt er ikke klare i skrivende stund.

Tirsdag kl. 11.00 er statsministeren vert under regjeringens minnemarkering for avdøde statsminister Yitzhak Rabin, i Oslo rådhus. Markeringen er åpen for en større pool av akkreditert presse. Kl. 13.00 er statsministeren vert under regjeringens lunsj i anledning Rabin-markeringen, i Oslo rådhus. Det er poolfotografering for akkreditert presse idet gjestene går til bords. For detaljer viser vi til UDs pressekontors totale presseprogram for markeringen og lunsjen.

Onsdag 3. november kl. 17.00 møter statsministeren fylkesordfører Ole Øverland i Møre og Romsdal, i Fylkehuset i Molde. Kl. 18.00 møter han arbeidsutvalget i Norske Avisers Landsforbund, på ”Nøisomheden” i Molde. Pressekontakt er statssekretær Gunnar Husan, telefon 91 12 12 16.

Torsdag 4. november kl.19.00 taler statsministeren på Sauda KrFs 60-årsfest, i Sauda kino. Pressekontakt er statssekretær Gunnar Husan, telefon 91 12 12 16.

Fra søndag 7. til tirsdag 9. november er statsministeren i Stockholm, i forbindelse med nordisk statsministermøte og sesjon i Nordisk Råd. Vi kommer tilbake med detaljer.

Lagt inn 31. oktober 1999 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen