Historisk arkiv

Høring av forskrift om allmenngjøring av to taiffavtaler i byggsektoren

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Arbeids- og sosialdepartementet

Tariffnemnda har i dag lagt ut på høring et utkast til forskrift om allmenngjøring av to tariffavtaler i byggsektoren i Oslofjordregionen (press release in english) (31.05.05).

Pressemelding

Nr.: 37
Dato: 31.05.05

Høring av forskrift om allmenngjøring av to tariffavtaler i byggsektoren

Tariffnemnda har i dag lagt ut på høring et utkast til forskrift om allmenngjøring av to tariffavtaler i byggsektoren iOslofjordregionen.

På bakgrunn av en begjæring fra LO foreslår Tariffnemnda å treffe vedtak om å allmenngjøre deler av Fellesoverenskomsten for byggfag i fylkene Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold og Vestfold og Landsoverenskomsten for elektrofagene i fylkene Oslo og Akershus. Dersom Tariffnemnda treffer vedtak i samsvar med utkastet til forskrift, vil forskriften gjelde som minstevilkår for alle arbeidstakere innenfor forskriftens virkeområde. Tariffnemnda ber om skriftlige merknader til forslaget innen 27. juni 2005.

Tariffnemndas forslag er lagt ut på internett:

http://odin.dep.no/asd/norsk/dep/org/tilknyttede_virksomheter/p10001255/bn.html

Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse tilTariffnemndas sekretariat i Arbeids- og sosialdepartementet v/ Eli Mette Jarbo tlf. 22 24 69 39 eller Bodil Stueflaten tlf. 22 24 69 31.