Historisk arkiv

Det Tekniske Beregningsutvalget legger fram ny rapport

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Arbeids- og sosialdepartementet

Det Tekniske Beregningsutvalget har nå lagt fram en ny rapport hvor ny statistikk og annet nytt materiale er innarbeidet. Rapporten gir oppdaterte oversikter over lønns- og inntektsutviklingen, herunder lønnsutviklingen for kvinner og menn, prisutviklingen og utviklingen i konkurranseevnen (27.06.05).

Pressemelding

Nr.: 49
Dato: 27.06.05

Det Tekniske Beregningsutvalget legger fram ny rapport

Det Tekniske Beregningsutvalget har nå lagt fram en ny rapport hvor ny statistikk og annet nytt materiale er innarbeidet. Rapporten gir oppdaterte oversikter over lønns- og inntektsutviklingen, herunder lønnsutviklingen for kvinner og menn, prisutviklingen og utviklingen i konkurranseevnen.

I rapporten er også korte oversikter over utviklingen i internasjonal økonomi og i norsk økonomi innarbeidet. Utvalgets prisanslag for 2005 er gjennomgått på nytt. Utvalget legger i denne rapporten også fram en del statistikk som kaster lys over inntektsfordelingen. I tillegg er hovedtrekkene i årets lønnsoppgjør omtalt.

Det Tekniske Beregningsutvalget la fram en foreløpig utgave av sin hovedrapport foran årets lønnsoppgjør 23. februar og en endelig utgave 6. april, jf. NOU 2005:7

Les sammendraget

Les den fullstendige rapporten her.