Historisk arkiv

Forsvarets Ledelsesbygg på Akershus festning - fremtidens forsvar bak fortidens murer

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Forsvarsdepartementet

(09.10.03) Den 20. oktober 2003 åpner utstillingen: ”Forsvarets Ledelsesbygg på Akershus - fremtidens forsvar bak fortidens murer”. Forsvarsminister Kristin Krohn Devold foretar den offisielle åpningen. - Bilde: FMS

”Forsvarets Ledelsesbygg på Akershus festning - fremtidens forsvar bak fortidens murer”

(09.10.03) Den 20. oktober 2003 åpner utstillingen: ”Forsvarets Ledelsesbygg på Akershus - fremtidens forsvar bak fortidens murer”. Forsvarsminister Kristin Krohn Devold foretar den offisielle åpningen og ordfører Per Ditlev-Simonsen deler sine tanker om Akershus festnings betydning for hovedstaden.

Forsvarets ledelsesbygg
Fra den 21. oktober er utstillingen åpen for ansatte og publikum. Totalt 200 kvadratmeter med visualisering av Forsvarets omstilling, Forsvarets øverste integrerte ledelse, helhetsplanen for Akershus festning, kulturminnevern, arkitektmodeller og 3D-bilder av det nye bygget, er noe av det du får se.

Du inviteres
Du inviteres til å se utstillingen sammen med venner og familie. Museet har gratis inngang og er åpent hele uken fra klokken 1000 til 1500 fra mandag til fredag og klokken 1100 og 1600 lørdag og søndag.

Bredt samarbeid
Utstillingen er et samarbeid mellom Forsvarsmuseet og Forsvarsdepartementet, Forsvarsstaben og Forsvarsbygg Utbyggingsprosjektet. Det forventes at mellom 100.000 og 160.000 besøkende ser utstillingen i løpet av de to årene den varer.

Tekst: Thea Vatle, Forsvarsbygg Utbyggingsprosjektet
Foto: Forsvarets mediesenter