Historisk arkiv

Positiv brukerundersøkelse for Kystverket

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Fiskeridepartementet

Kystverket har fått gjennomført to markedsundersøkelser blant brukerne av Kystverkets tjenester og produkter. Den første undersøkelsen var i 2001 og den siste i 2003. Kystverket oppnår en god samlet tilfredshet fra brukerne og andelen tilfredse har økt fra 2001 til 2003. Det er AC Nielsen som har utført undersøkelsen. (17.02.2003)

Pressemelding

Nr.: 14/2003
Dato: 17.02.2003
Kontaktperson: Kystdirektør Øyvind Stene tlf. 90 82 09 12

Positiv brukerundersøkelse for Kystverket

Kystverket har fått gjennomført to markedsundersøkelser blant brukerne av Kystverkets tjenester og produkter. Den første undersøkelsen var i 2001 og den siste i 2003. Kystverket oppnår en god samlet tilfredshet fra brukerne og andelen tilfredse har økt fra 2001 til 2003. Det er AC Nielsen som har utført undersøkelsen.

- Kystverket har framgang på alle de fem hovedfeltene, selv om de også i 2001 hadde et stabilt godt nivå. Dette er særdeles bra når vi vet at Kystverket i denne perioden har vært gjennom en omorganisering og flytting av Kystdirektoratet fra Oslo til Ålesund, sier fiskeriminister Svein Ludvigsen.

- Det er grunn til å berømme Kystdirektoratet sentralt og ikke minst de mange som arbeider i Kystverkets ytre etater og har den daglige omgangen med brukerne, sier Ludvigsen.

Undersøkelsen belyser hvor tilfredse brukerne er med Kystverket, både som myndighetsorgan, tjenesteleverandør og produsent av infrastruktur i havner og farleder. Hele 68 prosent er fornøyde, mens kun to prosent er misfornøyde. Aller høyest skårer lostjenesten, men de andre hovedområdene følger like etter: Trafikksentalene, fyr- og merketjenesten, havnetjenesten og plan og forvaltning.