Historisk arkiv

Oppstartskonferanse om Nasjonal Agenda 21

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Finansdepartementet

Adressater

Vår ref

Dato

02/3969C JEH

28.01.2003

Invitasjon til deltakelse på konferanse om Nasjonal Agenda 21

I brev av 13. desember 2002 inviterte jeg et bredt utvalg av organisasjoner til å komme med synspunkter på prosess, innhold og hvilken rolle de selv ønsket å spille i arbeidet med den nasjonale handlingsplanen for bærekraftig utvikling – Nasjonal Agenda 21. Mange gode og konstruktive innspill har nå kommet inn, og innspillene vil være viktige bidrag i det videre arbeidet med handlingsplanen. De som ennå ikke har kommet med innspill, men ønsker å gjøre det, har fortsatt muligheten til å levere innspill.

Som det ble varslet i brevet av 13. desember, skal det i forbindelse med arbeidet med handlingsplanen avholdes konferanser om bærekraftig utvikling. Dere inviteres herved til deltakelse på en konferanse torsdag 20. februar 2003 i konferansesal 101 i Høyblokken i Regjeringskvartalet. Registrering starter kl 0830. Konferansen åpnes kl 0900 og vil avsluttes 1530. Programmet for konferansen er vedlagt. Konferansen vil bli innledet av finansminister Per Kristian Foss. Innholdsmessig vil konferansen omhandle viktige temaer knyttet til bærekraftig utvikling. En sentral del av konferansen vil være en debatt hvor organisasjonene inviteres til å diskutere arbeidet med Nasjonal Agenda 21. Jeg håper dere vil ta aktivt del i denne debatten.

Hver organisasjon inviteres til å delta med 2 deltakere. Det bes om at påmelding sendes til Finansdepartementet ved Jan Erik Hedemark, gjerne på e-post ( jan.erik.hedemark@finans.dep.no), innen mandag 17. februar 2003.

Vel møtt!

Med hilsen
Øystein Børmer