Historisk arkiv

Fiskeri- og kystministerens program i Troms 19. og 20. august

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Fiskeri- og kystdepartementet

Fiskeri- og kystminister Svein Ludvigsen står for den offisielle åpningen av Nasjonal avlsstasjon for torsk fredag 19. august. Lørdag 20. august deltar statsråden sammen med statsminister Bondevik på fiskeripolitisk seminar under Husøydagan.

Fiskeri- og kystministerens program i Troms 19. og 20. august

Fiskeri- og kystminister Svein Ludvigsen står for den offisielle åpningen av Nasjonal avlsstasjon for torsk fredag 19. august. Lørdag 20. august deltar statsråden sammen medstatsminister Bondevikpå fiskeripolitisk seminar under Husøydagan.

Fredag 19. august kl 12.00 åpner fiskeri- og kystminister Ludvigsen den nye avlsstasjonen på Kraknes på Kvaløya utenfor Tromsø. I anlegget på Kraknes kan det produseres hele 300 familiegrupper av torsk samtidig. Her strykes stamtorsken og torskeyngelen blir klekket og fôret opp til den er klar for sjøsetting.

Etter åpningen inviterer Statsbygg, Fiskeri- og kystdepartementet og Fiskeriforskning gjester og presse på omvisning på stasjonen. Det inviteres også på båttur over til det nye sjøanlegget i Røsneshamn.

Lørdag 20. august deltar fiskeri- og kystminister Ludvigsen på Husøydagan på Senja. Kl. 13.00 foretar statsråden den offisielle åpningen av den nye kaia i Husøy havn.

Kl. 16.00 deltar statsminister Bondevik og fiskeri- og kystminister Ludvigsen på fiskerifaglig seminar arrangert i forbindelse med Husøydagan.