Historisk arkiv

Spesialenheten for politisaker åpnes offisielt

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Justis- og politidepartementet

Justisminister Odd Einar Dørum står for den offisielle åpningen av Spesialenheten for politisaker på Hamar onsdag 26. januar. (26.01)

Pressemelding

Nr.: 9 – 2005
Dato: 25.01.2005

Offisiell åpning av Spesialenheten for politisaker

Pressen inviteres til å delta når justisminister Odd Einar Dørum står for den offisielle åpningen av Spesialenheten for politisaker førstkommende onsdag.

Tid: Onsdag 26. januar 2005 kl. 13.00
Sted: Spesialenheten for politisaker, Grønnegata 82, Hamar

Til stede: Blant andre justisminister Odd Einar Dørum, statssekretær Trond Prytz, departementsråd Morten Ruud, assisterende riksadvokat Hans Petter Jahre, assisterende politidirektør Vidar Refvik, ordfører Einar Busterud, representanter for domstol, politi- og påtalemyndighet, og alle ansatte.

Spesialenheten for politisaker har som oppgave å lede etterforskningen av embets- og tjenestemenn i politiet og påtalemyndigheten som er anmeldt for straffbare forhold i tjenesten. Spesialenheten skal videre lede etterforskningen når påtalemyndigheten finner at det er mistanke om straffbare handlinger begått av ansatte i politiet eller påtalemyndigheten i tjeneste, og når en slik mistenkt selv begjærer etterforskning.

Spesialenheten ble opprettet 1. januar 2005, etter en omorganisering og avvikling av de tidligere Særskilte etterforskningsorganene (SEFO).



Kontaktinformasjon:
Telefonnummer sentral stab Hamar: 62 55 61 00
Telefax: 62 55 61 01
E-post: post@spesialenheten.no

Postadresse:
Spesialenheten for politisaker
Postboks 93
2301 Hamar


Aktuelle lenker: