Historisk arkiv

Statsråd Svarstad Haugland til Aten

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Kultur- og kirkedepartementet

- Det har allerede vært mange fine idrettsprestasjoner å glede seg over og jeg er sikker på at vi får en spennende uke i Aten, sier statsråd Valgerd Svarstad Haugland. Idrettsministeren vil blant annet følge norske utøvere i kajakk, seiling, bryting, taekwondo, terrengsykling og friidrett. (23.08.04)

Pressemelding

Nr.: 67/04
Dato: 23. august 2004
Kontaktperson: Informasjonssjef Signe Bjørvik, tlf. 22 24 78 09

Statsråd Svarstad Haugland til Aten

- Det har allerede vært mange fine idrettsprestasjoner å glede seg over og jeg er sikker på at vi får en spennende uke i Aten, sier statsråd Valgerd Svarstad Haugland. Idrettsministeren vil blant annet følge norske utøvere i kajakk, seiling, bryting, taekwondo, terrengsykling og friidrett.

Statsråden vil også møte ledelsen i NIF og nordiske ministerkolleger hvor blant annet organiseringen av det internasjonale dopingarbeidet vil bli drøftet.

– Mitt inntrykk er at dette arbeidet er i klar framgang, noe avsløringene i forbindelse med lekene understreker, sier Svarstad Haugland.

Statsråden vil videre besøke sjømannskirken i Pireus og møte utøvere i den norske ambassaden i Aten lørdag kveld.

– Jeg er imponert over bredden i norsk toppidrett til tross for at verken våre fotball- eller håndballjenter denne gangen er med, avslutter Svarstad Haugland.