Historisk arkiv

Stølsdrift - en levende kulturarv

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Landbruksdepartementet

Hvordan kan stølsdrift, stølslandskap og stølskultur bidra til å skape merverdier for norsk landbruk og reiseliv? Dette er blant spørsmålene for en for en større konferanse som arrangeres på Beitostølen 4. og 5. september. Landbruksdepartementet er blant arrangørene og statssekretær Leif helge Kongshaug (V) skal delta i en paneldebatt. (19.08.2003)

Stølsdrift - en levende kulturarv

Seter ved LoenvatnetHvordan kan stølsdrift , stølslandskap og stølskultur bidra til å skape merverdier for norsk landbruk og reiseliv? Dette er blant spørsmålene for en for en større konferanse som arrangeres på Beitostølen 4. og 5 september. Landbruksdepartementet er blant arrangørene og statssekretær Leif helge Kongshaug (V) skal delta i en paneldebatt.

Konferansen har blant annet som målsetting å skape nasjonal og internasjonal oppmerksomhet omkring det mangfoldet og særpreget som karakteriserer det norske stølslandskapet. Konferansen skal også bidra til å avdekke behov for satsingsområder og å skape et bredere samarbeid innen landbruk og reiseliv.

19. august 2003