Historisk arkiv

Bioenergi: IHE Wood Energy 2004

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Landbruksdepartementet

Bioenergi: I oktober arrangeres en av Europas største og viktigste messer for bioenergi - IHE Wood Energy 2004 - i Augsburg, Bayern. Innovasjon Norge Düsseldorf inviterer til studietur i Tyskland. (30.09.2004)

Bioenergi: IHE Wood Energy 2004

Bioenergi: I oktober arrangeres en av Europas største og viktigste messer for bioenergi - IHE Wood Energy 2004 - i Augsburg, Bayern. Innovasjon Norge Düsseldorf inviterer til studietur i Tyskland.

Fornybar energi
Messen IHE WoodEnergy arrangeres av den tyske bioenergiforeningen. Utstillerne representerer et bredt spekter av teknologier og løsninger, fra skogsdrift og uttak av biomasse, pelletsteknologier og teknologier for produksjon av el og varme, for å nevne noe. Over 160 utstillere er ventet til den 10.000m2 store messehallen. I nabohallen arrangeres messen Renexpo som fokuserer på fornybar energi og energieffektive løsninger for bygg.

Hensikten med studieturen i regi av Innovasjon Norge er å gi deltagerne

  • Omfattende kjennskap til ny teknologi og viktige leverandører i Europa
  • Oppdatert informasjon om markedstrender i EU
  • Kunnskap om behov og markedsmuligheter i Tyskland

Bioenergi som verdiskaping
Bioenergiprogrammet ble etablert av Landbruksdepartementet i 2003, og for 2004 disponerer programmet 18 millioner kroner til prosjekter over hele landet. Formålet med satsingen er å videreutvikle bioenergi som forretningsområde for jord og skogbruksnæringen. Programmet forvaltes av Innovasjon Norge

IHE Wood Energy 2004 - i Augsburg, Bayern.
Påmeldingsfrist er 1. oktober til Innovasjon Norge!

Begrenset antall deltagere.