Historisk arkiv

Inn på tunet - en ny møteplass på nettet

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Landbruksdepartementet

Inn på tunet har utviklet en webtjeneste med tilbydernett, rådgivernett, møteplass og veiledningspanel. (08.06.2004)

Inn på tunet – en ny møteplass på nettet

Inn på tunet har utviklet en webtjeneste med tilbydernett, rådgivernett, møteplass og veiledningspanel. Stadig flere bruker siden og nettstedet er under stadig utvikling.

Inn på tunet.

Erfaringsutveksling
Siden skal være en nettjeneste der tilbydere av ”Inn på tunet” - tjenester og rådgivere i forvaltningen, inkludert kommuner som etterspør tjenestene, kan møtes, utveksle erfaringer, informasjon og råd. Nettstedet innholder mange gode eksempler, avtalemaler, opplysninger om kontaktpersoner i fylker og lenker til andre aktuelle nettsteder.

Gården som læringsressurs
"Inn på tunet" eller Grønn omsorg er tiltak og prosjekter der gården tilrettelegges for opplæring og tilbud innen helse- og sosialsektor. Utgangspunktet er at landbruket representerer ressurser utover produksjon av mat og råvarer. Grønn omsorg kan tilby meningsfylte aktiviteter uten arbeidspress, mestringsopplevelser og læring gjennom praktiske og sansefylte opplevelser.

Ta kontakt med Inn på tunet
Nettsiden til Inn på tunet er finansiert av Landbruksdepartementet, Sosialdepartementet, Utdannings- og forskningsdepartementet og det Kongelige Selskap for Norges Vel. Det er det Kongelige Selskap for Norges Vel som eier og driver nettstedet. Landbruksdepartementet oppfordrer alle som har behov for et nettverk og/eller råd og veiledning om ”Inn på tunet” - tjenester om å ta kontakt med nettstedets redaktør "Inn på tunet":

Ragnhild Nyland rmn@norgesvel.no


8. juni 2004