Historisk arkiv

Jordbær med de store

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Landbruksdepartementet

Jordbær: På Fjeld gård i Hobøl dyrkes det jordbær i veksthus hele året. Målet er å få innpass hos enda flere butikker for å ta kampen opp med de importerte utenlandske jordbærene.(08.06.2004)

Jordbær med de store

Jordbær: På Fjeld gård i Hobøl dyrkes det jordbær i veksthus hele året. Målet er å få innpass hos enda flere butikker for å ta kampen opp med de importerte utenlandske jordbærene.

Fjeld gård har det siste året deltatt i et nettverk på Matforsk med nettopp den hensikt å få nisjeprodukter inn i dagligvarehandelen. Gjennom fem samlinger har de fire deltakende bedriftene forberedt seg på det tøffe møtet med representanter for matvarekjedene.

Jordbær, Foto: Bjørn Rørslett, Samfoto

Konkurransekraft
Matforsk er et aksjeselskap som eies 100 prosent av Stiftelsen for landbrukets næringsmiddelforskning og fremstår som et kompetansesenter for næringsmiddelindustrien. Matforsk har til formål - i samarbeid med offentlige og private instanser - å aktivt bidra til å øke konkurransekraften i næringsmiddelindustrien gjennom næringsmiddelfaglig forskning og utvikling på et høyt internasjonalt nivå.


8. juni 2004