Historisk arkiv

Landbruket løfter blikket

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Landbruket i Oppland løfter blikket i en serie seminardager der en ser på landbrukspolitikken og utviklinga i næringa i et større perspektiv. (21.10.2004)

Landbruket løfter blikket

Landbruket i Oppland løfter blikket i en serie seminardager der en ser på landbrukspolitikken og utviklinga i næringa i et større perspektiv.

Landbruksperspektiv
Den første samlingen hadde regionale strategier for næringsutvikling, omstillinger og økt konkurranse i landbruket som tema.

Seminarserien fortsetter med to "perspektivdager" i november. Temaet "Samarbeid som morgendagens strategi" belyses på et arrangement i Gausdal 4. november. Dagen er åpen for alle interesserte. Fylkespolitikere og ledere for Oppland Bondelag og Oppland Bonde- og småbrukarlag er spesielt inviterte. Innledere vil bli forsker Bjørn Egil Flø fra Senter for bygdeforskning, Tor Breen fra Norges Vel, rådgiver Tom Arild Fredriksen fra TINE Meieriet Øst foruten Torgeir Onsrud fra landbruksavdelingen.

Perspektivdag nr. to vil bli 17. november på Gjøvik. Temaet er "helhetlig tilnærming til landbruksutvikling i Trøndelag" og det er avdelingsdirektør Tore Bjørkli ved Fylkesmannens landbruksavdeling i Sør-Trøndelag som vil foredra.


21. oktober 2004