Historisk arkiv

Mat: Sponheim deltar på Grüne Woche

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Mat: Landbruks- og matminister Lars Sponheim deltar på International Grüne Woche som arrangeres i Berlin fra 20. januar 2005. Det er en rekordstor interesse blant norske produsenter for å stille opp på en av verdens største mat- og landbruksmesser. (09.12.2004)

Mat: Sponheim deltar på Grüne Woche

Mat: Landbruks- og matminister Lars Sponheim deltar på International Grüne Woche som arrangeres i Berlin fra 20. januar 2005. Det er en rekordstor interesse blant norske produsenter for å stille opp på en av verdens største mat- og landbruksmesser.

Matmangfold og kvalitet
De store norske produsentene som Tine og Norsk Kjøtt er representert, produsenter av reinkjøtt er med, og en rekke andre matgründere kommer til å stille på Grüne Woche for å presentere sitt mangfoldige utbud til tyskere og internasjonale besøkende. Flere tusen matjournalister kommer årlig til messen for å skrive om nye trender og spennende retter. Den norske standen, som blant annet sponses av Landbruks- og matdepartementet, har flere år på rad vekket stor oppmerksomhet på grunn av sin høye kvalitet på utstillere og design. I evalueringsrapporter etter messene har de norske utstillerne vært godt fornøyd med oppmerksomheten rundt sine produkter.

Mat, Foto: Tom Haga
En rekke norske matgründere deltar på Grüne Woche for å presentere sitt mangfoldige utbud av råvarer og matretter til tyskere og internasjonale besøkende. Foto: Tom Haga

LMD legger på nyåret ut en egen hjemmeside på Grüne Woche som oppdateres under hele messen og som følges opp videre utover året. Det legges også ut linker til den internasjonale organisasjonen.


9. desember 2004