Historisk arkiv

Mat og kulturlandskap 2005 på nett

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Mat og Kulturlandskap 2005 er landbrukets feiring av unionsoppløsningen. Presentasjon, markeringen og program kan du nå følge live på nettet. Se videoverføring her.(15.12.2004)

Mat og kulturlandskap 2005 på nett

Mat og Kulturlandskap 2005 er landbrukets feiring av unionsoppløsningen. Presentasjon, markeringen og program kan du nå følge live på nettet.

2005 på ny nettside
Mat og kulturlandskap 2005 lanserer også sin egen hjemmeside i dag. Følg pressekonferansen på nettet. Hundreårsmarkeringens formål er å se vårt lands historie, verdier og fremtidsmuligheter med nye øyne.

Landsdekkende markering
Mat og kulturlandskap 2005 blir en landsdekkende markering av unionsoppløsningen. Samtlige fylker deltar med sine Streif og andre arrangementer. Landbrukets feiring kommer til å engasjere tusenvis av borgere over hele landet, enten de deltar i stilkonkurranser, streifer i spennende kulturlandskap eller stiller til kokkekonkurranser. Skal du følge med på alt som skjer og holde deg oppdatert på programmet gjennom året, bør du legge den nye hjemmesiden inn blant dine favoritter.

Kirsen Indgjerd Værdal
Prosjektleder for Mat og Kulturlandskap 2005, Kirsten Indgjerd Værdal Foto: LMD