Historisk arkiv

Reiseliv mot 2010

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Reiseliv fram mot 2010 er tema for en større konferanse på Hamar 30. november. Våkn opp! Reiselivsnæringen er verdens største næring, heter det i invitasjonen. (11.11.2004)

Reiseliv mot 2010

Reiseliv fram mot 2010 er tema for en større konferanse på Hamar 30. november. Våkn opp! Reiselivsnæringen er verdens største næring, heter det i invitasjonen.

Konferansen ”Reiselivsnæringen mot 2010” arrangeres av Hedmark Reiseliv, har aktører fra Hedmark og Oppland. Maren Hersleth Holsen, politisk rådgiver i Landbruks- og matdepartementet og Sigbjørn Johnsen, Fylkesmann i Hedmark og leder av Innlandet 2010, vil sette denne næringen inn i rammen for prosjektet Innlandet 2010, som er et av ti prosjekter som inngår som en del av Regjeringens satsing Innovasjon 2010.

- Sammen med Innlandet selv ønsker regjeringen å bidra til et vesentlig skift i utviklingstrenden, et taktskifte, knyttet til nyskaping, sa landbruks- og matminister Lars Sponheim da han deltok på avsparkmøte for prosjektet Innlandet 2010 den 29. juni. - Fra Landbruksdepartementets side legger vi prestisje i at dette arbeidet skal føre til synlige resultater, og at vi kan få på plass en måte å tenke og arbeide på som kan vise seg livskraftig i mange år framover. Kort sagt inviterer vi alle som vil noe, som har humør og pågangsmot til et samarbeid, sa Sponheim.