Historisk arkiv

Bygdeutvikling: Fra boplikt til bolyst

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Bygdeutvikling: Alle vil være med på konferansen ”Fra boplikt til bolyst”. Det er satt opp venteliste for etternølerne som vil delta på konferansen i Hardanger 4. mars. (21.02.2005)

Bygdeutvikling: Fra boplikt til bolyst

Bygdeutvikling: Alle vil være med på konferansen ”Fra boplikt til bolyst”. Det er satt opp venteliste for etternølerne som vil delta på konferansen i Hardanger den 4. mars.

Veien videre
Bygdeutvikling, Hordaland, Foto: FM HordalandInteressen for å diskutere veien videre for lokalsamfunnet er stor. Så langt er 143 påmeldt til landsdelskonferansen – ”Fra boplikt til bolyst”. Både politikere, fagfolk, ildsjeler og byråkrater tar turen innover til Hardanger.

Målet for konferansen er å skape dialog om lokalsamfunnets utvikling og rolle i Norge. Konferansen vil sette fokus på hva de sammen kan gjøre for å styrke bosettingen i distriktene, bolyst, trivsel og oppvekstvilkår.

Bygdeutvikling: Landsdelskonferansen – ”Fra boplikt til bolyst” i Hardanger 4. mars, arrangeres av Hordaland fylkeskommune, Innovasjon Norge i Hordaland og Fylkesmannen i Hordaland i samarbeid med fylkeskontorene i Sogn og Fjordane, samt Møre og Romsdal.