Historisk arkiv

Mat: Frukt og grønt på håndballbanen

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Mat: Bondens marked har inngått en samarbeidsavtale med Levanger håndballklubb sitt eliteserielag i håndball. Spillerne skal markedsføre Bondens marked aktivt i høstsesongen. (29.09.2005)

Mat: Frukt og grønt på håndballbanen

Mat: Bondens marked har inngått en samarbeidsavtale med Levanger håndballklubb (LHK) sitt eliteserielag i håndball. Spillerne skal markedsføre Bondens marked aktivt i høstsesongen.

Mer frukt og grønt
Pilotprosjektet i Nord-Trøndelag har fått 50 000 kroner i støtte fra Landbruks- og matdepartementet. Satsingen inngår i departementet sitt arbeid med å stimulere og videreutvikle tilbudssiden innen frukt- og grøntsektoren i Norge. - Vi skal bli bedre på håndballbanen, og da må vi tenke gjennom alt vi gjør. Og vi er helt klar på at vi har mye å gå på kostholdssiden, sier LHK-trener Geir Tore Leira.

På hjemmekampene til Levanger blir det banner med logo ved inngangen, utlevering av flyveblad til publikum og jentene skal stille opp på markedsdager i Levanger. Som takk for jobben får håndballaget gratis frukt og grønt fra lokale produsenter.

Mat: Bondens marked har inngått en samarbeidsavtale med Levanger håndballklubb sitt eliteserielag i håndball. Landbruks- og matdepartementet støtter prosjektet med 50000 kroner.


29. september 2005