Historisk arkiv

Mat: Småskaladagene utvider

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Mat: Småskaladagene er en av Nord-Norges største møteplasser for små matprodusenter. I år er arrangementet i Tromsø større enn noen gang. (12.07.2005)

Mat: Småskaladagene utvider

Mat: Småskaladagene er en av Nord-Norges største møteplasser for små matprodusenter. I år er arrangementet i Tromsø, 20.-21. september, større enn noen gang.

Matglede i Nord
Mat: Spekeskinke. Foto: Tom Haga
Småskaladagene er et samarbeid med Reiselivsbedriftenes landsforening, og foregår samtidig med Reiselivsdagene for Nord-Norge og Nordnorsk Storhusholdningsmesse. Årets program omfatter fagseminar og flere paralelle kurs, bla ysting, speking, nmenyutvikling og prising/kalkulasjon. På fagseminaret vil vinneren av Verdiskapingsprisen for 2005 bli presentert for første gang. Også festmiddagen som arrangeres i tilknytning Småskaladagene profilerer småskalaprodukter fra Nord Norge, og på Storhusholdningsmessen vil det være en egen utstilling med småskalamat.

Mat: I år er Småskaladagene, Nord-Norges største møteplasser for små matprodusenter, større enn noen gang. 20.-21. september Hotell Scandic Tromsø.