Historisk arkiv

Mat i Hedmark på nett

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Mat: Prosjektet Mat i Hedmark har lansert en ny nettside. Hedmark ønsker enda sterkere fokus på mat og den nye nettsiden vil by på nyhetsklipp, matinformasjon og nyttige linker til kompetansemiljøer innen matfaget. (04.10.2005)

Mat i Hedmark på nett

Mat: Prosjektet Mat i Hedmark har lansert en ny nettside. Hedmark ønsker enda sterkere fokus på mat og den nye nettsiden vil by på nyhetsklipp, matinformasjon og nyttige linker til kompetansemiljøer innen matfaget.

Mat og næringsutvikling
Mat i Hedmark er et prosjekt med 2 års varighet, og skal få opp og frem gode idèer for næringsutviklingen innfor området mat.

Prosjektet skal vise matmangfoldet i Hedmark og hva fylket kan tilby av kvalitetsprodukter. Bakgrunnen for satsingen er at matfylket Hedmark ønsker å sette enda sterkere fokus på mat og øke næringsutviklingen innenfor området.

Mat: Vilt sylte fra Østerdal. Foto: Tom Haga
Mat: Sylte av vilt fra Østerdal.
Foto: Tom Haga

Verdiskapningsprogrammet for mat
Verdiskapningsprogrammet for mat er en grunnpilar for prosjektet. Programmet retter seg mot personer og bedrifter som ønsker å utvikle sin virksomhet. Mer konkurransekraftige og lønnsomme bedrifter er målet. Det gjelder også reiselivsbedrifter med matproduksjon. Visjonen for programmet er; Nye muligheter for norsk landbruk!

Mat: Hedmark fylke ønsker enda sterkere fokus på mat og næringsutvikling. Prosjektet Mat i Hedmark er nå ute med en ny nettside.


4. oktober 2005