Historisk arkiv

Mat med utsikt

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Mat: 26. - 27. mai arrangeres konferansen og matmessen ”Mat med utsikt” på Beitostølen. Det er en ny arena for reiselivsaktører og matprodusenter i Fjellregionen. (18.04.2005)

Mat med utsikt

Mat med utsikt logo.Mat: 26. - 27. mai arrangeres konferansen og matmessen ”Mat med utsikt” på Beitostølen. Det er en ny arena for reiselivsaktører og matprodusenter i Fjellregionen - fra Trollheimen i nord til Hardangervidda i sør. Målet er å skape en arena som kan bedre kontakten mellom reiselivet og lokalmatprodusentene, og gjøre hverdagen enklere og mer spennende for alle involverte parter.

Mat og faglig påfyll
Første dag er en konferansedag, hvor faglig påfyll og kreativ fremdriftstenking vil stå i høysetet. Dag to arrangeres det en matmesse midt i Beitostølen sentrum. Deltagerne får også tilbud om å være med på en workshop der man forhåndsavtalter møter på 15 minutter. Workshopen har som mål å knyttet kontakter mellom produsenter, reiseliv og andre aktører.

Den norske turistforening, Landbruks- og matdepartementet, Matmerk og Gastronomisk Institutt er arrangører av Mat med utsikt.


18. april 2005