Historisk arkiv

Næringsutvikling: Sponheim åpner grønn idébank

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Næringsutvikling: Mandag 14.februar kl.9.30 i R5 åpner Lars Sponheim sitt nyetablerte Forum grønn idébank i Regjeringskvartalet, rom 1129 R5. Pressen inviteres til å delta. (11.02.2005)

Næringsutvikling: Sponheim åpner grønn idébank

Næringsutvikling: Mandag 14.februar kl.9.30 i R5 åpner Lars Sponheim sitt nyetablerte Forum grønn idébank i Regjeringskvartalet, rom 1129 R5. Pressen inviteres til å delta.

Sponheim samler representanter for forskning, innovasjon, næringsliv og unge forbrukere for å utvikle ideer til ett nytt satsningsområde rettet mot barn og unge og grøntsektoren.

Frukt og grønt for unge
- Jeg vil tilrettelegge og stimulere til økt nasjonal produksjon av frukt og grønnsaker som de unge vil ha, sier landbruk- og matminister Lars Sponheim. For å treffe målgruppen må vi videreutvikle både kvalitet og mangfold, understreker statsråden.

- Jeg ønsker nyskapning; smågrønt for små hender og trendy produkter til ungdom. Jeg har tro på å stimulere til et godt kosthold med gode matvaner, men først og fremst gjennom matglede og moro med mat. Konkurransen fra sukkerindustrien er massiv - og vi må møte den offensivt, sier Sponheim.

Mandag 14.februar kl.9.30 i R5 åpner Lars Sponheim sitt nyetablerte Forum grønn idébank i Regjeringskvartalet, rom 1129 R5. Pressen inviteres til å delta.