Historisk arkiv

Streif: Hardanger er en merkevare

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Streif: - Hardanger er et naturlig valg for åpningen av Streif i 2005 fordi området er en av Norges sterkeste merkevarer, sa landbruks- og matminister Lars Sponheim da han åpnet seminaret Fruktbar Framtid i Ullensvang i dag. (21.04.2005)

Streif: Hardanger er en merkevare

Streif: - Hardanger er et naturlig valg for åpningen av Streif i 2005 fordi området er en av Norges sterkeste merkevarer, sa landbruks- og matminister Lars Sponheim da han åpnet seminaret Fruktbar Framtid i Ullensvang i dag. 

Streif Norge Rundt i 2005

Seminaret Fruktbar Framtid og Streif-arrangementene som skal gå landet rundt, er del av landbrukets markering av 100-årsjubiléet for unionsoppløsningen med Sverige.

- Når landbruket skal gjøre sin markering av hundre års uavhengighet med Sverige, ønsker vi å bruke de siste 100 årenes utvikling som grunnlag for å være framoverskuende og tenke nytt og kreativt. Vår markering består av flere elementer som er samlet under et felles tema: ”Mat og kulturlandskap", sa Sponheim i dag til de rundt 150 deltakerne på seminaret Fruktbar Framtid.

Streif, Fruktblomstring i Hardanger, Foto: FM i Hordaland
Streif: Fruktblomstring i Hardanger er en merkevare, sier Lars Sponheim. Fylket er kjent for sine blomstrende frukthager.
Foto: FM i Hordaland