Historisk arkiv

Tre: Nye muligheter for trebygg

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Tre: Norges forskningsråd inviterer til konferanse 15. september, hvor forskning og nye muligheter for bruk av tre i bygg er temaet. Konferansen er rettet mot aktører i byggenæring og innen verdikjeden skog og tre. (17.08.2005)

Tre: Nye muligheter for trebygg

Tre: Norges forskningsråd inviterer til konferanse 15. september, hvor forskning og nye muligheter for bruk av tre i bygg er temaet. Konferansen er rettet mot aktører i byggenæring og innen verdikjeden skog og tre.

Tre gir nye muligheter
Gjennom resultater fra FoU-prosjekter blir det vist nye muligheter for bruk av tre i bygg. Blant temaene er konstruksjoner, kledninger og overflater, verktøy og hjelpemidler. Konferansen arrangeres av Forskningsrådet/Utviklingsfondet for skogbruket i samarbeid med Skogtiltaksfondet, Innovasjon Norge og TreFokus.

Fellessatsing Tre
Norges forskningsråd samarbeider med Innovasjon Norge om Fellessatsing Tre, som skal bidra til verdiskaping gjennom forskning og utvikling i norsk skog- og trerelatert næringsvirksomhet. Økt markedskunnskap, bedre trematerialer og -produkter, bærekraftig produksjon og bedre lønnsomhet i verdikjedene er prioriterte mål.

Tre: Konferansen Bygg i tre, 15. september 2005. Radisson SAS Airport Hotel, Gardermoen. Påmelding innen 1. september 2005 på e-post til: eja@forskningsradet.no.