Historisk arkiv

Samferdselsminister Torild Skogsholm: Glad for at Luftfartstilsynet er på plass i Bodø høsten 2004

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Samferdselsdepartementet

- Jeg er glad for at Luftfartstilsynet kan opprette sitt Bodø-kontor allerede denne høsten. For å sikre at det nye Luftfartstilsynet kan etableres i Bodø med like høy kompetanse som dagens tilsyn, vil vi nå sette i gang en uavhengig gjennomgang av rekrutteringsprosessen, sier samferdselsminister Torild Skogsholm. (07.07.04)

Pressemelding

Nr.: 86/04
Dato: 07.07.04

Samferdselsminister Torild Skogsholm: Glad for at Luftfartstilsynet er på plass i Bodø høsten 2004

- Jeg er glad for at Luftfartstilsynet kan opprette sitt Bodø-kontor allerede denne høsten. Dette sier samferdselsminister Torild Skogsholm i forbindelse med at Luftfartstilsynet nå har tilsatt 15 nye medarbeidere i Bodø.

I mars 2004 utlyste Luftfartstilsynet de første 34 av totalt 113 flyfaglige stillinger i forbindelse med tilsynets flytting til Bodø. Av disse er det nå tilsatt 15 nye medarbeidere som vil få sin grunnopplæring i Bodø fra 1. oktober 2004. Utlysing av de neste 40 til 50 flyfaglige stillingene vil finne sted høsten 2004.

- I denne omgang er under halvparten av de utlyste stillingene besatt. For å sikre at det nye Luftfartstilsynet kan etableres i Bodø med like høy kompetanse som dagens tilsyn, vil Samferdselsdepartementet i forståelse med Luftfartstilsynet sette i gang en uavhengig gjennomgang av rekrutteringsprosessen, sier samferdselsminister Torild Skogsholm.