Historisk arkiv

Fra statsministerens program

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Statsministerens kontor

Pressemelding

Nr.: 239/2001
Dato: 30. november 2001

Priv. til red.:
Fra statsministerens program


For programmet til og med onsdag 5. desember, viser vi til melding herfra 23. november.

Torsdag 6. desember:
Kl. 17.00 tar statsministeren imot Sør-Koreas president, Kim Dae Jung, på Statsministerens kontor. Det er fotomulighet for Nobel-akkrediterte pressefolk idet de to møtes utenfor høyblokken i Regjeringskvartalet. En pressepool – med NRK/Dagsrevyen, NTB og Scanpix som norske deltagere – kan være i møterommet ved innledningen til samtalen. Etter samtalen, ca. kl. 17.45, er statsministeren og presidenten tilgjengelige for Nobel-akkrediterte pressefolk, i presserommet på Statsministerens kontor.
Kl. 20.00 er statsministeren blant gjestene under Kongens middag for president Kim Dae Jung, på Slottet.

Fredag 7. desember:
Kl. 14.00 tar statsministeren imot den nordirske fredsprisvinneren David Trimble, i møterom Gustav Vigeland på Holmenkollen Park Hotel. Det er fotomulighet for Nobel-akkrediterte pressefolk. Etter samtalen er de to tilgjengelige for Nobel-akkrediterte pressefolk samme sted.
Kl. 14.50 tar statsministeren imot FNs høykommisær for flyktninger, Ruud Lubbers, i møterom Gustav Vigeland på Holmenkollen Park Hotel. Det er fotomulighet for Nobel-akkrediterte pressefolk. Etter samtalen er de to tilgjengelig for Nobel-akkrediterte pressefolk samme sted.
Kl. 15.40 tar statsministeren imot den tidligere sovjetiske presidenten Mikhail Gorbatsjov, i møterom Gustav Vigeland på Holmenkollen Park Hotel. Det er fotomulighet for Nobel-akkrediterte pressefolk. Etter samtalen er de to tilgjengelig for Nobel-akkrediterte pressefolk samme sted.

Lørdag 8. desember:
Kl. 11.00 tar statsministeren imot den tibetanske fredsprisvinneren Dalai Lama, på Grand Hotel i Oslo. Det er fotomulighet for Nobel-akkrediterte pressefolk. Etter samtalen er de to tilgjengelig for Nobel-akkrediterte pressefolk samme sted.
Kl. 14.30 deltar statsministeren i et Burma-arrangement ved Stortinget, i regi av Nobeljubileet.
Kl. 15.30 er statsministeren blant gjestene under en mottagelse i Nobelinstituttet, i anledning 100-årsjubileet for Nobelprisene.

Søndag 9. desember:
Kl. 19.00 deltar statsministeren i Stortingets middag for tidligere fredsprisvinnere, på Hotel Bristol.

Mandag 10. desember:
Kl. 11.00 tar statsministeren i mot Danmarks statsminister, Anders Fogh Rasmussen, til arbeidslunsj på Statsministerens kontor. Det er fotomulighet. Etter samtalen, ca. kl. 12.15, er de to tilgjengelig for pressefolk samme sted.
Kl. 13.00 er statsministeren til stede under utdelingen av Nobels fredspris for 2001, i Oslo rådhus.
Kl. 14.45 deltar statsministeren i Kongens mottagelse for fredsprisvinnere, på Slottet.
Kl. 19.00 deltar statsministeren i Nobelbanketten på Grand Hotel.

Tirsdag 11. desember:
Kl. 09.55 tar statsministeren imot representanten for årets fredsprisvinner – FN, generalsekretær Kofi Annan, på Statsministerens kontor. Det er fotomulighet for Nobel-akkreditert presse. Etter samtalen er de to tilgjengelige for Nobel-akkrediterte pressefolk i presserommet på Statsministerens kontor.
Kl. 11.00 tar statsministeren imot Verdensbankens president, James Wolfensohn, på Statsministerens kontor. Det er fotomulighet for Nobel-akkrediterte pressefolk. Etter samtalen er de to tilgjengelige for Nobel-akkrediterte pressefolk i presserommet på Statsministerens kontor.
Kl. 12.20 møter statsministeren Øst-Timors samordningsminister Mari Alkatiri og utenriksminister José Ramos-Horta, og biskop Carlos Belo, i Folkets Hus i Oslo. Det er fotomulighet for Nobel-akkrediterte pressefolk.
Kl. 13.00 åpner statsministeren giverlandskonferansen for Øst-Timor, i Folkets Hus i Oslo, sammen med blant andre FNs generalsekretær og verdensbankens president.
Kl. 14.00 er statsministeren vert for en arbeidslunsj for Ghanas president, John Kufor, i Regjeringens representasjonsbolig i Parkveien 45 i Oslo. Det er fotomulighet ved innledningen.
Kl. 15.30 er statsministeren til stede under Osloskolenes fredsprisforestilling, i Oslo rådhus.
Kl. 19.00 er statsministeren til stede under Nobels Fredspriskonsert, i Oslo Spektrum.