Historisk arkiv

Priv. til red.:

Fra statsministerens program

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Statsministerens kontor

Pressemelding

Nr.: 81/2004
Dato: 7. mai 2004

Priv. til red.:
Fra statsministerens program


Statsministeren og statsrådene har normalt følgende faste poster i sine ukeprogram: regjeringskonferanse på Statsministerens kontor mandag og torsdag kl. 12.15, og Statsrådets møte på Slottet fredag kl. 11.00.

Torsdag 13. mai:
Kl. 16.00 tar statsministeren imot Den tsjekkiske republikks president, Vaclav Klaus, til samtale på Statsministerens kontor. Det er fotomulighet ved innledningen. Etter samtalen, ca. kl. 17.00, er de to tilgjengelige for pressefolk samme sted.
Kl. 19.30 er statsministeren vert for en regjeringsmiddag i anledning president Klaus’ besøk i Norge, på Akershus slott. Det er fotomulighet i borggården fra kl. 19.00. En pressepool der ANB, NRK/Fjernsynet eller TV2, Scanpix og Se og Hør er norske deltagere, kan arbeide idet gjestene går til bords.

Fredag 14. mai:
Kl. 09.00 tar statsministeren imot Sør-Koreas tidligere president, nobelprisvinneren Kim Dae-Jung, til samtale på Statsministerens kontor. Det er fotomulighet ved innledningen. Etter samtalen er de to tilgjengelige for pressefolk samme sted.
Kl. 19.00 er statsministeren vert for en middag i anledning tidligere president Kims besøk, i Regjeringens representasjonsbolig Parkveien 45 i Oslo. Det er fotomulighet idet gjestene går til bords.