Historisk arkiv

Jordskjelvet i Pakistan

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Utenriksdepartementet

Utenriksdepartementet vurderer fortløpende situasjonen knyttet til jordskjelvet i Pakistan. Det er iverksatt styrket beredskapsvakt i UD i forbindelse med jordskjelvet. Det er tett kontakt mellom departementet og ambassaden i Islamabad for å samordne arbeidet med å få oversikt over nordmenn i området (08.10).

Jordskjelvet i Pakistan

Utenriksdepartementet vurderer fortløpende situasjonen knyttet til jordskjelvet i Pakistan. Det er iverksatt styrket beredskapsvakt i UD i forbindelse med jordskjelvet. Det er tett kontakt mellom departementet og ambassaden i Islamabad for å samordne arbeidet med å få oversikt over nordmenn i området. I tillegg til å fortløpende kvittere ut bekymringsmeldinger fra pårørende, gjennomfører ambassaden en ringerunde til alle norske borgere som er registrert ved ambassaaden og som oppholder seg nord for Sindh.

Det er viktig å huske på at telefonnettet ofte blir overbelastet i denne type situasjoner og at det derfor kan være vanskelig å komme i telefonkontakt med personer som befinner seg i de berørte områdene.

  • Oppdatert informasjon vil bli lagt ut på ambassadens hjemmeside http://www.norway.org.pk
  • Publikum kan kontakte Utenriksdepartementet på telefon 22 24 36 00.
  • Media kan kontakte UDs pressevakt på telefon 95 04 30 00.
  • I Norge kan politiet kontaktes på 02800.
  • Les også Utlendingsdirektoratets informasjon i forbindelse med jordskjelvet.
VEDLEGG