Historisk arkiv

Støtte til konferanse: 100 000 kroner til videreutvikling av allaktivitetshus

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Jagland

Utgiver: Barne- og familiedepartementet

Pressemelding

Nr. 97116
Dato: 16.10.97

Støtte til konferanse:

100 000 kroner til videreutvikling av allaktivitetshus

Barne- og familiedepartementet har bevilget 100.000 kroner til en nasjonal konferanse om allaktivitetshus 21. - 23.oktober. Målsetningen er at organisasjonene Norsk Kommuneforbund, Norsk Kulturforum og Norsk Allaktivitetshus Forening skal komme frem til en felles strategi for sikring, vitalisering og videreutvikling på området allaktivitetshus og lokale kulturtiltak.

Den planlagte konferansen i oktober har som siktemål at organisasjonene i større grad kan ta ansvar for utviklingen på området. Bevilgningen fra departementet er ment som et bidrag til at ansatte og brukere får anledning til å møte andre på feltet og hente kunnskap og inspirasjon.

Organisasjonene ønsker å intensivere dette arbeidet både på nasjonalt, regionalt og kommunalt plan. Dette arbeidet starter opp med en nasjonal konferanse hvor målgruppen er ansatte i kommunene, brukere av allaktivitetshus, lokale kulturtiltak og lokale politikere. Konferansen skal lage et handlingsprogram for det videre arbeidet.


Om redaksjonen ønsker flere opplysninger om konferansen kan den vende seg til Norsk Allaktivitetshus Forening, telefon 37 01 33 50.

Lagt inn 16 oktober 1997 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen