Historisk arkiv

Statsråd Grete Knudsens ukeprogram - uke 26

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Jagland

Utgiver: Nærings- og handelsdepartementet

Pressemelding

20.6.1997

Statsråd Grete Knudsens ukeprogram - uke 26

Mandag 23. juni kl 0915 holder Grete Knudsen hilsningstalen på Det 4. internasjonale symposium i sjøfartsmedisin på Hotel Royal Christiania. Symposiet er møteplass for leger og andre som er knyttet til sjøfartsmedisinen og arrangeres av Norsk Forening for Sjøfartsmedisin og Sjøfartsdirektoratet.

Samme dag kl 1430-1730 holder Forum for IT-næringene sitt første møte. Forumet ledes av statsråd Knudsen og skal drøfte muligheter og utfordringer knyttet til IT-utviklingen. Forumet skal også drøfte rammebetingelser og tiltak for å fremme en vekstkraftig og dynamisk IT-næring i Norge og for å fremme en effektiv anvendelse av IT i næringslivet og samfunnet for øvrig. Det vil være fotoanledning. Adressen er Regjeringskvartalet, Akersgata 42, Høyblokken, rom 101.

Tirsdag 24. juni kl 1410 reiser Grete Knudsen til Kalmar i Sverige. Der skal hun delta på nordisk samarbeidsministermøte på Kalmar slott onsdag 25. juni.

Ernst & Young har foretatt en evaluering av Garantiinstituttet for eksportkreditts virksomhet og rammevilkår. Rapporten vil bli overlevert Grete Knudsen fredag 27. juni kl 1230.

Lagt inn 20 juni 1997 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen