Historisk arkiv

Statsråd Grete Knudsens ukeprogram - Uke 21

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Jagland

Utgiver: Nærings- og handelsdepartementet

Pressemelding


16.05.97

Statsråd Grete Knudsens ukeprogram - Uke 21

Tirsdag 20.5 deltar Grete Knudsen på Regjeringens rådsmøte i Kristiansand. Møtet blir ledet av statsminister Thorbjørn Jagland. Hovedtema er "Kunnskap som grunnlag for næringsutvikling".

Møtet åpnes av statsministeren, og nærings- og handelsminister Grete Knudsen holder deretter en innledning om "Norsk næringsliv foran det 21. århundre". Dessuten deltar statsrådene Reidar Sandal, Sissel Rønbeck og Bendik Rugaas fra Regjeringen.

Møtet holdes i bedriften Aker Maritimes nye administrasjonsbygg på Dvergsnes ved Kristiansand. Møtet begynner klokka 9.00 og avsluttes klokka 16.00.

Onsdag 21.5 reiser statsråd Knudsen til Bergen. Kl 1600 holder hun et innlegg på Kommunenes Sentralforbunds konferanse om "Kommunen som støttespiller for næringsutvikling" på Quality Edvard Grieg Hotel & Suites.

Torsdag 22.5 kl 1100 er det høring i Stortinget om St.meld. nr 51 (1996-97) om Statens nærings- og distriktsutviklingsfond.

Kl 1340 samme dag reiser Knudsen til Ålesund hvor hun skal holde et innlegg om "Samferdselens betydning for utviklingen av næringslivet på Sunnmøre" på en konferanse om samferdselens betydning for regional utvikling. Konferansen arrangeres av ordførerne i de 17 kommunene på Sunnmøre, Sunnmørsposten, Sunnmøre Næringsråd, en regional luftfartsgruppe og Aalesunds Handelsforening, og holdes på Parken Hotell.

Lagt inn 16 mai 1997 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen