Historisk arkiv

Anbudsutlysing av "Forvaltningsnettet"

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Jagland

Utgiver: Planleggings- og samordningsdepartementet

Pressemelding

Nr: 54/97
04.07.97

Anbudsutlysing av "Forvaltningsnettet"

Planleggings- og samordningsdepartementet og Kommunenes Sentralforbund (KS) har utlyst åpen anbudskonkurranse på samtrafikk og informasjonstjenester over rammeavtaler for offentlig forvaltning. Virksomhetene i statsforvaltningen og i kommunesektoren får gjennom rammeavtalene tilbud om aktuelle tjenester uten å måtte utarbeide anbud og forhandle avtaler for den enkelte bestilling.

Rammeavtalene vil omfatte kommunikasjons- og datatjenester som for eksempel elektronisk post, tilgang til Internett og ulike elektroniske informasjonstjeneter, teletjenester som for eksempel utenlandskommunikasjon og mobiltelefoni, IT-sikkerhetstjenester samt vedlikeholds- og opplæringsavtaler, mm.

Anbudsinnbydelsen er et ledd i Forvaltningsnett-prosjektet, som er et samarbeidsprosjekt mellom PSD og KS for å bidra til enklere, sikrere og mer kostnadseffektiv informasjonsutveksling og bedre utnyttelse av felles informasjonsressurser i offentlig forvaltning.

Ved anbudsutlysningen legger PSD og KS til grunn at tilbud om leveranse av tjenester over rammeavtaler vil være et godt virkemiddel for å fremme elektronisk samtrafikk og bedre tilgang på informasjonstjenester i offentlig forvaltning.

I samsvar med annonse i Norsk lysingsblad 04.07.97 utgår anbudsfristen 05.09.97 kl. 14.

Anbudsmaterialet ligger tilgjengelig for alle med tilgang til Internett fra 09.07.97 på adressen: http://forvaltningsnett.dep.no. Anbudsmaterialet kan også fås ved henvendelse til Planleggings- og samordningsdepartementet.

Kontaktpersoner:Underdirektør Jostein Håøy, PSD tlf. 22244646Underdirektør Svein Erik Wilthil, KS, tlf. 22947757Lagt inn 4 juli 1997 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen