Historisk arkiv

Ole Willy Sandbekk leder for Plan- og samordningsavdelingen

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Jagland

Utgiver: Planleggings- og samordningsdepartementet

Pressemelding

Nr: 27/97
01.04.97

Ole Willy Sandbekk leder for Plan- og samordningsavdelingen

Ekspedisjonssjef Ole Willy Sandbekk leder fra 1. april den nye Plan- og samordningsavdelingen i Planleggings- og samordningsdepartementet. Sandbekk er 52 år og kommer fra stillingen som ekspedisjonssjef i Administrasjonsavdelingen i samme departement.

Ole Willy Sandbekk er cand.polit. fra Universitetet i Trondheim og tidligere utdannet som tannlege. Han var fylkestannlege i Sør-Trøndelag fra 1981-84, underdirektør i Helsedirektoratet i 1984-88, konsulent i Asplan Analyse fra 1988-90, rådgiver i Familie- og forbrukerdepartementet fra 1990-91 og avdelingsdirektør i Barne- og familiedepartementet fra 1991-1995.

Den nye Plan- og samordningsavdelingen skal bistå departementets ledelse i å utvikle langsiktig styring og samordning av arbeidet på regjeringens hovedsatsingsområder. Oppgavene vil berøre arbeidsområdene til andre departementer, forholdet mellom de ulike forvaltningsnivåene og forholdet mellom offentlig og privat sektor. Avdelingen vil også arbeide med og ha en koordinerende funksjon når det gjelder reformer i offentlig forvaltning. Avdelingen har ansvar for oppfølgingen og videreutviklingen av regjeringens langtidsprogram.

Lagt inn 2 April 1997 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen