Historisk arkiv

Samråd om langtidsprogrammet:

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Jagland

Utgiver: Planleggings- og samordningsdepartementet

Pressemelding

Nr.14/97
06.03.97

Samråd om langtidsprogrammet:

Statsrådenes program

I forbindelse med framleggelsen av langtidsprogrammet 7. mars, vil flere av regjeringens medlemmer holde samråd med publikum på forskjellige steder.

Barne- og familieminister Sylvia Brustad vil besøke Sommerlyst ungdomsskole, i Tromsø i Troms, sammen med norske toppidrettsutøver mot narkotika (MOT). Fra kl. 12.30 vil statsråden holde samråd om langtidsprogrammet på ungdomsskolen. I denne delen av programmet er det anledning for media til å stille spørsmål.

Finansminister Jens Stoltenberg vil besøke Fellesforbundet i Oslo fra kl. 14.00 til 15.00. Kjell Bjørndalen, leder i Fellesforbundet er vertskap. Her møter flere forbundsledere og faglig tillitsvalgte. Samrådsmøtet er åpent for media.

Kirke-, undervisnings- og forskningsminister Reidar Sandal vil besøke høyskolen for ingeniører i Levanger, og fra ca. kl. 13.00 besøke Verdal videregående skole. Det blir aulamøte og samråd med alle elever og lærere med media tilstede. Fra kl. 15.00-15.30 arrangeres pressetreff. på den videregående skolen.

Kulturminister Turid Birkeland vil avvikle samråd på Sardinen, Verftet i Bergen sentrum, fra kl. 12.00 til 14.00. I tillegg til at statsråden orienterer om langtidsprogrammet kl. 12.20, står følgende prosjekter på dagsorden: "Rett på musikk", "Storbyprosjekt" og internasjonalt kulturverksted. Media inviteres til å være med på møtet

Landbruksminister Dag Terje Andersen vil avvikle samråd på Sunnfjord Hotell, Førde, fra kl. 13.00 til 15.00. I tillegg til langtidsprogrammet, vil han orientere om bygdeutvikling i Sogn og Fjordane, og næringsutvikling i distriktene. Møtet er åpent for publikum og media.

Olje- og energiminister Ranveig Frøyland vil reise med biodieselbil fra departementet til bedriftsbesøk ved Combi bioenergi A/S i Kongsvinger, Hedmark. Media reiser med i bilen kl. 10.00 og er fremme kl. 11.30. Kl. 13.00 blir det samrådsmøte med deltakere og media i Samfunnshuset, Vestmarken.

Sosialminister Hill Marta Solberg vil besøke Nordheim bo- og eldresenter i Karmøy, Rogaland, og fra 13.00 til 14.00 blir det omvisning med media tilstede. Fra kl. 14.00-14.30 arrangeres samråd og pressemøte på eldresenteret.

Lagt inn 7 mars 1997 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen