Historisk arkiv

Priv. til red.:

Statsministeren besøker Lillehammer

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Jagland

Utgiver: Statsministerens kontor

Priv. til red.:
Statsministeren besøker Lillehammer

Onsdag 29. januar er statsministeren på samrådsbesøk på Lillehammer. Han kommmer til Høgskolen på Lillehammer kl. 10.30, der informasjonsteknologi vil vere et hovedtema. Blant annet skal Thorbjørn Jagland ha bildetelefon-samtale med Opplæringskontoret i Nord-Gudbrandsdal og lærlinger ved NorDan, studere IT-arbeidet på Høgskolen og svare på spørsmål på internett. Pressefolk får være til stede fram til ca. kl. 10.50. Etterpå er Jagland tilgjengelig for pressen samme sted ca. kl. 12.00.

Etter lunsj på høgskolen kl. 12.25, besøker statsministeren kl. 13.30 studenter som følger høgskoleundervisningen ved hjelp av videoforelesninger. Dette foregår i et privathjem der presse ikke har adgang.

Kl. 14.30 besøker statsministeren NSBs billett- og informasjonssentral på Lillehammer. Av hensyn til den løpende virksomheten på sentralen, har pressefolk adgang bare de første minuttene av besøket. Jagland er tilgjengelig for pressen samme sted ca. kl. 15.15.

Kl. 16.10 deltar Jagland i et innringningsprogram i NRK Opplands ettermiddagssending. Han er tilgjengelig for pressen kort tid samme sted etter sending før avreise til Raufoss.

Kl. 19.30 deltar statsministeren i et møte i RA-Huset på Raufoss, om "Faglig-politisk samarbeid for Det norske Hus". Møtet er åpent for pressen.

Lagt inn 28 januar 1997 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen