Historisk arkiv

Landskonferansen for tillitsvalgte i Forsvaret 2000 (2)

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg I

Utgiver: Forsvarsdepartementet

Årets landskonferanse for tillitsvalgte i Forsvaret går av stabelen fra mandag 5. juni til fredag 9. juni, ved Bodø hovedflystasjon.

Pressemelding

Nr.: 036/2000
Dato: 31.05.00

Landskonferansen 2000

Årets landskonferanse for tillitsvalgte i Forsvaret går av stabelen fra mandag 5. juni til fredag 9. juni, ved Bodø hovedflystasjon. Sentrale tema for diskusjon blir blant annet statusheving av verneplikten og Tillitsmannsordningen, velferds- og fritidstilbud, økonomiske og sosiale kår for de vernepliktige i Forsvaret.

Mandag den 5. juni kl. 15 20 vil statssekretær i Forsvarsdepartementet Øystein Singsaas foreta den formelle åpningen av årets konferanse, og besvarer spørsmål fra salen i etterkant. Statssekretær Øystein Singsaas avholder et pressemøte i befalsmessa i Bodin leir kl 17 00. For øvrig vil mandagens program romme konstituering, innstilling av medlemmer til komiteer og årsberetning.

Tirsdag den 6. juni foretas blant annet valg av medlemmer til komiteer etc., plenumsdebatt på årsberetningen, tildeling fra minnefondet etter Vassdalulykken, utdeling av Albertprisen, konstituering av fagkomiteer og videre arbeid i disse.

Onsdag den 7. juni vil man gjennomføre plenumsdebatt rundt hovedemnene velferds- og fritidstilbud, økonomiske og sosiale kår, Tillitsmannsordningen og statushevning av verneplikten.

Torsdag den 8. juni forsetter plenumsdebatten. Forsvarssjef, general Sigurd Frisvold, taler til landskonferansen, svarer spørsmål fra salen og holder pressemøte i befalsmessa i Bodin leir, kl 11 00.

Fredag den 9. juni vedtas verneplikts- og aksjonsprogrammet og valg av Landsutvalget for tillitsvalgte i Forsvaret (LTF) og valg av nytt sekretariat (LTF/S).

Kontaktpersoner for eventuelle spørsmål i »pressesenteret» ved landskonferansen vil være:

Oberstløytnant John Espen Lien tlf. 75 53 74 68, mob. 90 15 57 69

Kaptein Erlend Rånes tlf. 75 53 74 68, mob. 90 76 83 79