Historisk arkiv

Oppslag i media om reduksjoner i Hæren

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg I

Utgiver: Forsvarsdepartementet

På bakgrunn av oppslag i media i dag vil Forsvarsdepartementet gå ut med følgende presisering: Størrelsen på Hærens styrke ved mobilisering er 89 000 (6 brigader), ikke 165 000 (13 brigader) slik det har vært opplyst i media.Når det gjelder den omtalte stortingsproposisjonen, langtidsproposisjonen for Forsvaret, så er Regjeringen inne i sluttbehandlingen av denne. Proposisjonen vil bli lagt fram for Stortinget 16. februar. Før den tid vil det ikke bli gitt ytterligere kommentarer om innholdet av denne.

Oppslag i media om reduksjoner i Hæren

På bakgrunn av oppslag i media i dag vil Forsvarsdepartementet gå ut med følgende presisering: Størrelsen på Hærens styrke ved mobilisering er 89 000 (6 brigader), ikke 165 000 (13 brigader) slik det har vært opplyst i media.

Når det gjelder den omtalte stortingsproposisjonen, langtidsproposisjonen for Forsvaret, så er Regjeringen inne i sluttbehandlingen av denne. Proposisjonen vil bli lagt fram for Stortinget 16. februar. Før den tid vil det ikke bli gitt ytterligere kommentarer om innholdet av denne.

VEDLEGG